Monday, 25 October 2010

Contest Mortar Board : The Beauty in Ugly

The Beauty In Ugly menawarkan hadiah yang lumayan untuk Contest Mortar Board barunya! Jadi, saya dengan berbesar hati dan harapan ingin menyertai contest tersebut.



Walaupun saya dah hampir 4 bulan graduate, tapi itu tidak bermakna saya sudah terlewat untuk menyertai contest ini. Kenapa ye? Sebab temanya ialah graduasi. Jadi, saya sertakan di sini 1 gambar pada hari graduasi saya. (Mungkin gambar ni bukan yang terbaik, tapi saya sangat sukakan expression kami - we did silly things a lot!)

see.. the silliness is coming! 

Tag : Daoz, Danial

FJ: Graduation Day was another sweet day in the history my life. The day has passed, but the memories remain. :)

If you have enjoyed this entry. Please feel free to bookmark it using your favorite social bookmarking site

7 Responses so far

  • E.d.Y says:

    thanks sudi join contest ni...

    just nak confirmkan a few things...

    1. dah jadi follower ke??
    2. sila tag sekurang2nya seorg blogger lain...

  • 2edy.. dah try byk kali nk jadi follower (and i keep trying), tp asek x bleh je..ni yg salu kuwa:
    We're sorry...

    We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later.

    2cikyah.. yeay!

  • E.d.Y says:

    try sampai boleh k...sbb kalau tak cukup syarat mmg xlayak untuk menang apa2 hadiah...takut ada peserta tak puas hati nnt...kalau dah cukup semua syarat plz inform.thanks

  • Dah dapat dah encik edy :)
    Sudah jadi follower anda

  • ish, nak join tapi convo aku 13 nov ni. tak best plak nak congratulate orang yang dah convo =P LOL
    hahah aku congratulate che yah ngan mc wan boleh dop? XD

  • sure! boleh saje.. heeee

  • Post a Comment

    Have something to say? ;)