Saturday, 2 October 2010

Apa isu besar sgt pasal masak, ni?

Ok, sejak diperkenalkan dgn blog 'the other khairul', aku slalu gak la usha entri2 kt blog dia. *aku bukan kritik ko ek, cume aku cam nak type je psl ko.. hahaha* Honestly, aku mmg x knal pon siapa penulisnya, which in one way, gives me no right to critic him. Mcm tu ke? Cume, kan aku perasaan, byk kot entri kt blog dia yg duk cite psl perempuan tak reti masak dan pentingnya hal ini kpd lelaki. Aku x la ckp x penting utk taw masak. (Sgt penting utk sorg pompuan taw masak - and aku reti masak). Cume aku x puas hati.. Kalo laki nak pompuan reti masak, pompuan pon nak jugak laki reti masak, boleh? Fair enuf la kan. Ape yg mendiskriminasikan isu masak utk pompuan je ni? Tersangatlah wonder tntg hal ini. Dunia hari ni x macam dunia 40 tahun lepas la, yg kebanyakan isteri kne duk rumah, masak, jaga anak, buat kerja rumah SEMATA. Tibe2 kuwa isu isteri, ape kes? haha Hari ni, pompuan pon keje dan ade career. 

Entah ape lagi dah aku nk ckp td, tp dah lupe. Sbb curious, aku siap tggl comment kt shoutbox blog tu.. hahaha.. 
If you have enjoyed this entry. Please feel free to bookmark it using your favorite social bookmarking site

2 Responses so far

  • haha agak la. blog die mmg agak panas sikit. ade yg berat sebelah, ade yg lucu. pasal tu kot follower die ramai.

    sokong 100% laki pon kene tau memasak. fair n square! :P

  • hahaha.. taw xpe.. mmg laki pon kne taw masak gak..

    aku tggu je mamat tu reply ape kt aku.. tp dia ignore je.. hahaha

  • Post a Comment

    Have something to say? ;)