Sunday, 26 December 2010

Request kat facebook + new profile template. Kadang2 rase semak, kan?

Salam,

Facebook dah terlebih sinonim dah dgn semua org skrg. X kira yg muda remaja, yg dah lepas 40's, 50's, yg masih sekolah rendah.. boleh dikatakan semua org dah ade account facebook. Btol, x? Dan macam2 la pulak application kat facebook ni. Dulu, aku rajin jugak duk bela hewan kt superpoke pet. Skrg ni, dah x main ape2 games dah kat facebook. Malas nk layan. Skrg ni, mmg rase mcm annoying gile dgn facebook. Sbb ape? Hurmm.. template baru yg depa baru tukar, dgn setting privacy yg x berapa privacy dah. Ape maksud aku? Tgk ni. 
rasa mcm teraniaya pon ade
Seme mende depa nk tunjuk kat wall. Ape yg kite post or comment kat wall org lain semua keluar. X best langsung! Mcm nk memudahkan org lain stalk kita, plak kan? Ni ape kes pulak perasan ade org nak stalk aku, ni.. Lg 1, dgn bermacam2 applications dan games yg ade kt facebook, bertambah2 la org nk 'jemput' kite same join applications tu. 
mcm ni lah contohnya.. 
FJ : kawan aku pnah tgk requests box ni kat fb aku dlu.. mase tu friend requests ade dlm 50+ yg aku x approve.. then dia ckp, "approve la wan.. mane taw jodoh ade kt cni ke.." hahaa.. aku gelak je 

If you have enjoyed this entry. Please feel free to bookmark it using your favorite social bookmarking site

2 Responses so far

  • lobos says:

    kalo ade 80+ fren request belum approve, ade kemungkinan x salah sorang tu jodoh yg dicari-cari? :P

  • hurmm.. menurut kwn sy tu, mcm tu lah.. (ade)
    :P

    awk rs mcm mane? ade x dlm 80+ tu?

  • Post a Comment

    Have something to say? ;)