Friday, 14 January 2011

Kecoh tentang dreams wedding kt fesbuk

Salam,

Semenjak CST Production rancak buat contest dan iklankan contest dorg, rata-rata pompuan kt dunia fesbuk aku, rancak duk bercerita pasal dreams wedding la, dreams love story la. Aishh.. teringin jugak nak masuk contest tu. Tp, ape kan daya. Xde dreams. Haha. So, duk sembang kosong baik punye pasal cite wedding ni, ade sumthing yg aku nk share ngan korg seme. 

Dia ni, classmate aku. Selalu je ckp mende yg x bape masuk akal sket. Bukan x masuk akal langsung, cume x berapa realistic lah. Kali ni, time kitorg bdk2 pompuan duk nyembang usik mengusik, dia join skali (mmg mcm tu  lah pon slalunye). Yg best nya, idea dia bernas x bleh tahan! Cuba tgk ni ek. 

utk tujuan data protection; dia kne jadi anonymous
Ade la jugak selingan dan maklum balas dr org lain, cuma aku x sertakan kt cni. Baik punye lah! Kitorg ade cadangkan dia masuk CST contest tu. Dah idea pelik mcm ni, mane taw boleh menang ke. Kebanyakan blog yg aku bace tulis pasal dreams wedding, seme nye cliche. Balik2 wedding dalam taman. Balik2 nak grand2. Balik2 nk pusing2 kampung naik kuda. Balik2 nak pakai 10 persalinan. Balik2 benda same je. Xde yg unik. Aku pon fedap nk bace. Kalo ckp nk photoshoot wedding tu ms bungee jumping ke, dalam kapal selam ke, kan ke lain dan unik tu. Aishh.. dorg ni.. Pandai je aku comment, masuk nye x. Xde ke, org lain yg nk tlg masuk utk sy? Atau menangkan hadiah tu, dan hadiahkan kt sy? Haha. Dalam mimpi pon blom tentu ade. 

FJ : Dah rase tiramisu smalam. Boleh tahan laa. Osmet ckp sedap, tapi kering sket. Len kali, kne improve ni. So, utk second attempt thn ni, sape volunteer nak rase angkat tangan. Heeee.. 
If you have enjoyed this entry. Please feel free to bookmark it using your favorite social bookmarking site

4 Responses so far

  • E.d.Y says:

    suka idea yg 2nd last tu..jual air kelapa..haha

  • ape lg.. bleh la laksanakan bile tibe masenye nnti.. haha

  • ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih atas kembara ziarah maya”

    Yupppp Kelapa-kelapa

    tapi ...... weding ni aku nak gak grand2 ... yang masalah nyerrr duitnya tak ade ni....

  • seme org pon mcm tu, kate angan2 kan.. haha

  • Post a Comment

    Have something to say? ;)