Saturday, 25 February 2012

#Timeline : Gadis dan Kurung

Kome bagi tahu aku, zmn skrg, berapa ramai gadis2 yg memartabatkan baju kurung? Gadis2 skrg pakai baju kurung pegi kenduri je der, lain2 tmpt mmg baju kurung tu sepaling low kelas punye pakaianlah. Lepas tu, ada hati nk strike ana rafali bila dia buat baju kurung jd stage outfit dia. Kahkahkah.

If you have enjoyed this entry. Please feel free to bookmark it using your favorite social bookmarking site

2 Responses so far

  • ouch terasa haha. tapi betul jugak, kalau tak sebab pergi keje kena pakai baju kurung, stok baju memang pile up setahun sekali time raya je :D

  • hahaa.. please be! :P
    pegi keje boleh pakai baju lain jugak kan.. try la different fashion too.. be the FASHIONISTA in your college.. nnti glemer.. budak2 sebut.. 'ha ah.. cik dila yg suka berfesyen tuuu' ngee~

  • Post a Comment

    Have something to say? ;)