Wednesday, 20 March 2013

First time order buku di mphonline

Assalamualaikum,

hambek.. RM405 engkau!
Hari khamis minggu lepas aku ada order buku online kt mphonline. First time sebenarnya order buku dengan mphonline. Buku2 yang aku nak tu memang susah sket nak dapat kat Malaysia - buku akademik A-Level published by UK Publisher. Godek punya godek merata2, jumpa la kat mphonline. Nak beli kat amazon, lepas tambah dengan shipment semua lebih kurang je dengan beli kt mph. So, kenapa nak tunggu lama2 kan? Order hari khamis (14 Mac), then hari Isnin buku2 tu dah sampai (18 Mac). MPH nampaknya nak jaga reputasi dorg, hehe - sebab dalam website ade tulis shipment within (3-5 working days). Bila dah tahu boleh diharap, ofkos customer akan order lagi, kan? Lagipun, buku2 tu dijaga dengan baik - siap alas2 dengan polisterin yang comel.

Oh, by the way, untuk students yang malas nak pergi kedai buku untuk belanjakan BAUCER BUKU 1MALAYSIA bernilai RM250 tu, boleh order buku dengan mphonline menggunaka baucer tersebut. Hit mphonline.com for further information. Ok, nak order buku lagi ni. Selamat meng-order!

FJ : Kalau beli buku atau majalah, simpan lah resit tu. Nanti2 boleh tolak untuk cukai pendapatan. Hehe
If you have enjoyed this entry. Please feel free to bookmark it using your favorite social bookmarking site

2 Responses so far

  • Good info.aku tengah menggodek website ini sekarang.

  • selamat menggodek :)

  • Post a Comment

    Have something to say? ;)